Underbara läkare!

juni 17th, 2013

Idag hade jag tid på vårdcentralen för att följa upp min medicinering. Var lite nervös för hade tid hos en ny läkare då min ordinarie inte var tillgänglig. Kände inte för att dra hela historien igen och var rädd för att min nya läkare inte skulle förstå min problematik och vifta bort det. Läkaren jag gått till innan var oerhört sympatisk och förstående. Han lyssnade till vad jag hade att säga och förklarade tydligt hur det kunde bli med den nya medicinen osv. Så den nya läkaren hade stora skor att fylla!

Till min förvåning var min nya läkare precis lika bra som den första. Han fick mig att känna mig trygg, tog mig på allvar och nu ska han göra en utredning. Känns jätteskönt att veta att ens läkare bryr sig och verkligen vill att man ska må bra! Man har ju mött både ett och två stolpskott inom primärvården så är väldigt glad över att ha hittat en vårdcentral jag litar på!

Så nu hoppas jag på att få svar snart. Bra eller dåliga spelar egentligen ingen roll bara jag får hjälp att hantera dom.

För övrigt insåg jag att jag varit stamkund hos vårdcentralen senaste halvåret. Ca 17-20 besök bara sen jul, det ni!


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind

    Välkommen!
    Antons torp är en underbar fastighet med ett vitt eternithus med tillhörande gammal ladugård och åkerplätt på landsbygden strax norr om Örnsköldsvik i underbara norrland! Stället har fått sitt namn från min farfarsfar som hette Anton! Jag som skriver heter Eva och den här bloggen handlar om mig som bor på Antons torp och om mitt liv!