Skriva?

september 14th, 2013

Jag har inte skrivit här på länge.. Beror nog främst på att varje gång jag försökt har det bara handlat om denna förbannade sjukskrivning! Det är liksom det mitt liv kretsar kring just nu, att bli frisk och komma upp starkare från detta utmattningssyndrom som det så fint heter. Men vägen dit verkar lång.. Så det får nog bli ett inlägg om just det idag iallafall.

Jag har varit hemma i snart sju veckor hittills och jag mår visserligen bättre, till exempel kan jag köra bil igen, men tanken att jag skulle börja jobba nu känns farligt skrämmande. Jag är ständigt öm över bröstbenet och ibland krampar det och trycket kommer tillbaka när jag utsätts för någon stress eller press. Jag fungerar så länge jag bara är hemma och väljer själv vad jag ska och inte ska göra men jag känner mig oerhört känslig för minsta belasting. Bara att ringa min chef förra veckan resulterade i en enorm trötthet och två och en halv timmes sömn mitt över dagen. Efter några timmar på kräftskiva i lördags, med mina barndomsvänner som alla vet hur det ligger till med mig, totalvägrar kroppen efter mat och två små glas vin. Jag får skjuts hem av pappa men innan vi kommit hem använder det jag ätit under kvällen panikexit så var bara att stanna bilen så jag fick kräkas. Fruktansvärt pinsamt om någon av grannarna såg det men framförallt var det väldigt jobbigt att kroppen reagerade så kraftigt på nästan ingenting.

Jag har mått dåligt förr och varit nedstämd till gränsen på deprimerad. Men detta är något helt annat! Nu känns det som att huvudet mår bra men att det är kroppen som protesterar istället. Jag vet faktiskt inte vilken som är värst. Egentligen spelar det ingen roll för det enda jag vill just nu är att bli frisk och att få må bra både kroppsligt och själsligt. Jag vill inte behöva välja..


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind

    Välkommen!
    Antons torp är en underbar fastighet med ett vitt eternithus med tillhörande gammal ladugård och åkerplätt på landsbygden strax norr om Örnsköldsvik i underbara norrland! Stället har fått sitt namn från min farfarsfar som hette Anton! Jag som skriver heter Eva och den här bloggen handlar om mig som bor på Antons torp och om mitt liv!