Nytt försök!

november 28th, 2013

Det var ett tag sedan nu.. Skrivandet dog i samband med min sjukskrivning och vem vet, nu när den går mot sitt slut kanske skrivandet kommer igång igen..

Det svåra är att veta vad man ska skriva.. Känns som det mesta har kretsat kring att vara sjuk och man känner sig så deprimerande som det är utan att behöva skriva ner det i text..

Men jag har iaf börjat träna hund aktivt igen och även tävlat.. Så för någon vecka sedan tog jag och Hugo vårt första förstapris i lk2! :) känns kul att veta att vi kanske kommer tävla trean till våren. Ifall gammskrutten är fräsch så.. :) men nu först väntar två tävlingar till i tvåan. Vem vet, har vi väldig tur kanske vi har LP2 innan årets slut. Men som vår form brukar variera skulle jag inte satsa pengar på det.. :P

I övrigt kanske jag får besök i helgen.. Har sagt det evinnerliga gånger förut men nu verkar det bli av.. Jag längtar! :)

Aja, ett inlägg blev det ju iaf! Ha det!


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind

    Välkommen!
    Antons torp är en underbar fastighet med ett vitt eternithus med tillhörande gammal ladugård och åkerplätt på landsbygden strax norr om Örnsköldsvik i underbara norrland! Stället har fått sitt namn från min farfarsfar som hette Anton! Jag som skriver heter Eva och den här bloggen handlar om mig som bor på Antons torp och om mitt liv!