”tänk att det skulle jag aldrig tro om dig”

juni 7th, 2013

Det var vad jag möttes av idag när jag berättade för en person om att jag haft en tung vår som jag var tvungen att ta till hjälp för att ta mig ur.. Det följdes av ”du ser ju så himla glad ut att jag hade aldrig gissat att du skulle behöva det!” för att sedan i nästa andetag när hon såg mitt uttryck säga ”men det är klart, det kan ju vara en del i problemet..”

Det är ju just det! Man kan väldigt sällan se på utsidan vad som försegår inom en person, hur någon känner eller mår.. Det är något jag försöker ha i åtanke!

Det är en av fördelarna med att ha haft en del jobbiga stunder att jag är sällan snabb på att döma andra personer pga sitt beteende.. Sen kan jag ju självklart ändå tycka att personen agerar felaktigt eller så men jag försöker undvika att sätta stämplar på folk så som att de är känslokalla, ignoranta, onda, puckade, lata osv.. För jag vet att bakom den fasad som visas kan ett rent helvete pågå som styr hur handlingarna blir eller prioriteras..

Jag är väldigt långt ifrån att vara någon ängel eller perfekt människa men att försöka vara ödmjuk mot människor och deras situation ser jag som viktigt! Även om jag inte alltid lyckas!


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind

    Välkommen!
    Antons torp är en underbar fastighet med ett vitt eternithus med tillhörande gammal ladugård och åkerplätt på landsbygden strax norr om Örnsköldsvik i underbara norrland! Stället har fått sitt namn från min farfarsfar som hette Anton! Jag som skriver heter Eva och den här bloggen handlar om mig som bor på Antons torp och om mitt liv!